Winkelwagen: ( 0 )

Over ons

rea

De letters REA staan oorspronkelijk voor Van der Reydt en Adelerhof, twee compagnons die in 1949 startten met de productie van schildersgereedschap, met name verfkrabbers, plamuur-, stop- en hakmessen.

In 1974 heeft Piet Mulders de activiteiten overgenomen en een paar jaar later overgedragen aan zijn dochter Anja Mulders. Sinds 2020 staat de derde generatie, Jitse Rosema aan het roer van REA.

REA staat al meer dan een halve eeuw voor hoogwaardig handgereedschap voor schilders, betonrenoveerders en vloerenexperts. Daarnaast beschikt ons assortiment ook over verschillende randartikelen.

Onder het merk Professional +Plus werd de viltrol ontwikkeld met daarnaast een zeer compleet assortiment rollen voor 2 componenten coatings, die ook onder dit logo hun weg vonden in binnen- en buitenland.
Producten die gewaardeerd en gevraagd zijn om kwaliteit en betrouwbaarheid.
REA heeft hoog ingezet bij de opmars van bedrijfsvloeren en verdere activiteiten ontwikkeld onder de naam REA FLOORING CENTRE.

Wat ons zo bijzonder maakt, is dat wij een heel open bedrijf zijn. U bent altijd van harte welkom om bij ons een kop koffie te drinken of een kijkje te nemen in onze showroom.

Wij verheugen ons op uw komst:

Team REA BV
Jitse Rosema, Joey Poelarends en Fré Hulshoff

Media

REA ontwikkelt rollers in eigen huis
Rea BV introduceert de viltrol op de Nederlandse markt